Societat 14/11/2011

Un home mata una persona i en fereix sis més al metro de Bilbao

La víctima, de 65 anys, ha mort apunyalada per l'agressor, que duia una arma blanca. La Policia Municipal ja l'ha detingut

Efe
1 min

BilbaoUn home ha matat aquest dilluns al matí una persona a l'estació de metro de Zabalbide, al barri bilbaí de Santutxu, i n'ha ferit sis més, que tenen ferides de diverses consideracions. Les assistències han intentat reanimar la víctima després d'una parada cardiorespiratòria, però no ho han aconseguit. Dels sis ferits, un ha estat traslladat a l'hospital de Basurto, i els altres cinc han pogut ser atesos al mateix lloc dels fets.

La víctima era un veí de Santutxu, de 65 anys, i el presumpte agressor és un jove menor de 30 anys. Segons el diari El CorreoEl Correo, just abans d'atacar les set persones l'agressor havia cridat: "Han matat la meva família i ara us mataré a tots!" El rotatiu afegeix que el jove ha atacat primer a la víctima mortal i després a una parella que intentava ajudar el veí de Santutxu.

L'agressió ha tingut lloc a tres quarts de deu del matí, per causes que encara es desconeixen. El presumpte agressor ha estat detingut per la Policia Municipal de Bilbao i ja ha passat a disposició de l'Ertzaintza. L'Ajuntament de Bilbao ha convocat una Junta extraordinària de portaveus, segons El Correo.

stats