Tallat un tram de la L5 del metro de Barcelona fins al 25 d'agost per obres

TMB habilita un bus especial entre les estacions de Can Boixeres i Cornellà Centre i el Trambaix reforça els matins en hora punta

El tram de la Línia 5 del metro de Barcelona entre Can Boixeres i Cornellà Centre estarà tallat entre aquest dilluns i el 25 d'agost, ambdós inclosos, per unes obres d'infraestructura que consistiran en un canvi de suport a la via al revolt de Gavarra.

El tall permetrà demolir i reconstruir un tram d'uns 900 metres de plataforma i se substituiran carrils i fixacions perquè la via recuperi les condicions òptimes de seguretat i confort a la zona de Gavarra, segons Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El recorregut entre les parades de Can Boixeres, Sant Ildefons, Gavarra i Cornellà Centre es cobrirà amb un servei especial de bus que funcionarà amb el mateix horari i parades que el suburbà.

TMB recomana utilitzar l'enllaç amb el servei de Rodalies de Renfe entre les estacions de Cornellà, Sants i la Sagrera i l'enllaç amb el Tram entre Cornellà i Pubilla Cases (l'Hospitalet) per desplaçar-se entre les estacions que queden inhabilitades.

La línia T1 del Trambaix es reforçarà a partir d'aquest mateix dilluns amb la circulació de tramvies dobles durant les hores puntes del matí coincidint amb el tall de la L5.

Segons ha informat Tram, es dobla així la capacitat de cada tramvia, que passarà de poder portar 220 passatgers a 440, i el reforç es mantindrà fins que acabin les obres del suburbà.