Societat 02/11/2011

La línia 3 del metro ja funciona entre les parades de Maria Cristina i Sants

Les pluges d'aquesta matinada han causat diversos problemes en el transport públic de la ciutat de Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaLa línia 3 de Metro, la línia verda, ja funciona entre Maria Cristina i Sants Estació. És la zona on aquesta nit han caigut els xàfecs més intensos, que han arribat gairebé als 80 litres per metre quadrat.

A banda d'aquest servei restablert, i "per causes alienes a la companyia", l'Autoritat Municipal del Transport adverteix també que, en aquests moments, no hi ha circulació de tramvies a la línia T6 del Trambesòs a causa d'una incidència tècnica.

A més a més, a les línies T1 i T2 del Trambaix no hi ha circulació entre Les Aigües i Montesa per avaria d'un comboi. Normalitat a la resta de transports.

Durant aquest matí de dimecres, els combois de la Línia 1, la vermella, tampoc paraven a l'estació de Rambla Just Oliveras.

No és la primera vegada que en casos de fortes pluges les línies més antigues de la ciutat pateixen problemes de funcionament dels seus trens i de filtracions a les andanes. Aquest dilluns al matí, una filtració rajava per les parets de la part final de l'estació de metro de Fontana, a la línia verda.

stats