Societat 25/11/2016

Les obres de millora a la L9 Sud afectaran la freqüència de pas aquest cap de semana

Així es donarà solució a les queixes per les fortes vibracions que senten els veïns de Collblanc des de casa seva cada cop que passa un tren

Ara
1 min
Arribar a la Terminal 1 de l’aeroport del Prat costa 4,5 euros 
 I es triga 1 hora i 11 minuts.

BarcelonaAquest cap de setmana la L9 Sud patirà afectacions arran de les obres de millora que s’hi han previst. L’anunci, fet des del Departament de Territori i Sostenibilitat, dóna resposta al malestar veïnal que existeix des que es va inaugurar la L9 Sud a la zona de l’Hospitalet de Llobregat el passat 12 de febrer. Els veïns es queixen que, des dels seus habitatges, senten unes fortes vibracions cada cop que passa un comboi. L’objectiu és doncs, reduir aquestes molèsties entre les estacions de Collblanc i Torrassa amb la substitució de les subjeccions a l’aparell de la via actuals, que van començar a l’estiu. El pressupost és de 200.000 euros.

Això provocarà que la freqüència de pas dels tren entre Aeroport T1 i Collblanc sigui de 14 minuts, en lloc dels 8 habituals, mentre que el tren llançadora entre Collblanc i Zona Universitària, entre cada 5 i 7 minuts.

stats