Turisme
Societat 24/03/2011

Els millors aparadors del 2010

Els premis Top 10 han reconegut els establiments i, per primera vegada, els projectes efímers més creatius de Barcelona. Quatre dels aparadors guanyadors pertanyen a botigues de moda

Redacció
1 min

BarcelonaLa novena edició dels premis Top 10 ha reconegut els millors aparadors de la ciutat, quatre dels quals corresponen a botigues de moda. Com a novetat, els premis han inclòs la categoria de projecte efímer, en referència als muntatges d'il·luminació i decoració d'establiments comercials durant el període de Nadal.

Els premis, organitzats per Turisme de Barcelona, valoren la tasca creativa dels establiments al llarg de l'any, la capacitat creativa i d'innovació per crear escenografies úniques i la motivació per fer propostes suggerents cada temporada . Els premiats són estudis d'il·luminació, botigues especialitzades, botigues de moda, centres comercials i hotels que representen "l'excel·lència sobre l'excel·lència", com ha manifestat el jurat.

De la Cereria Abellà, s'ha reconegut la varietat i les diferents maneres de presentar un producte tan clàssic com les espelmes. La senzillesa i sobrietat de l'aparadorisme de Cortana l'han fet mereixedora del premi per segon any consecutiu; una altra botiga de moda, Gratacós, ha estat seleccionada per l'impacte dels muntatges, fets a partir de la combinació de teixits i altres elements. El dissenyador José Tomàs ha rebut el premi pels aparadors frescos i lluminosos i de Nino Álvarez han agradat les presentacions acolorides i exuberants.

L'estudi d'il·luminació Punto Luz ha estat reconeguda per la sobrietat formal i les composicions riques i originals; de la papereria Raima s'ha valorat el joc de volums que s'aconsegueix amb el paper; i Vinçon ha guanyat per les metàfores visuals dels seus aparadors.

En l'apartat de projecte efímer, els guanyadors han estat el Centre Comercial Pedralbes Centre i Silken Gran Via Hotel Havana, per les seves intervencions efímeres i la il·luminació nadalenca.

stats