Món
Societat 05/10/2011

Un mòbil permet la detenció d'un suís que circulava a 325 km/h

La velocitat equival a 90 metres per segon i supera la que registren els grans avions comercials quan s'enlairen -uns 250 quilòmetres per hora-

Efe
1 min

GinebraLes imatges enregistrades en un telèfon mòbil han permès la detenció d'un ciutadà suís de 28 anys que el passat mes d'abril va circular per una autopista als afores de Ginebra a una velocitat de 325 quilòmetres per hora, quan el límit de permès era de 110. La policia ha retirat la llicència de conducció del ciutadà, que haurà de fer front a un judici per conducció temerària i haver posat en risc la vida d'altres.

El fet, que va tenir lloc de matinada, va passar desapercebut fins que, en un incident no relacionat, la policia va confiscar el mòbil del conductor i va tenir accés a les imatges gravades, en les quals es revela que el vehicle circulava a la velocitat d'un Fórmula 1.

La policia del cantó de Vaud ha informat en un comunicat que el conductor va gravar la seqüència fins que l'indicador de velocitat del cotxe -de gran cilindrada- va assolir els 325 quilòmetres per hora, una velocitat que equival a 90 metres per segon i supera la que registren els avions comercials grans quan s'enlairen -uns 250 quilòmetres per hora-.

stats