Publicitat
Publicitat

La mobilització dels indignats continua a Barcelona després de la segona nit d'acampada

Una trentena de persones mantenia la protesta aquest matí a la plaça Catalunya, a l'espera d'una nova concentració aquest vespre

Després de passar la segona nit acampats a la plaça Catalunya i sense que l'Ajuntament de Barcelona hagi optat per desallotjar-los -per evitar l'efecte crida de Madrid–, alguns indignats continuaven concentrats aquest matí a la plaça Catalunya. La major part de les 150 persones que hi han fet nit ha marxat a primera hora i uns quants s'encarregaven, a les deu, d'aixecar el campament i acabar de netejar la zona, tal com havien acordat amb els treballadors de la neteja. A les vuit del vespre han convocat una nova concentració i a dos quarts d'onze de la nit hi ha prevista una nova assemblea.

Continua el debat per definir l'ideari, que ahir a la nit es va centrar, sobretot, en decidir la via que s'hauria d'adoptar en cas d'actuació policial. De moment, no han consensuat manifest però sí tres punts claus d'acord: resistència pacífica, convicció que la plaça està presa pel descontent del poble i la consigna clara de desmarcar-se de qualsevol partit polític o sindicat majoritari. També han omplert la zona de pancartes amb lemes com "Si no hi ha pa pel pobre, no hi haurà pau pel ric" o"Hem perdut la por".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT