Societat 18/05/2011

La mobilització dels indignats continua a Barcelona després de la segona nit d'acampada

Una trentena de persones mantenia la protesta aquest matí a la plaça Catalunya, a l'espera d'una nova concentració aquest vespre

M.ortega
1 min
Els acampats a plaça Catalunya, aquest matí

BarcelonaDesprés de passar la segona nit acampats a la plaça Catalunya i sense que l'Ajuntament de Barcelona hagi optat per desallotjar-los -per evitar l'efecte crida de Madrid–, alguns indignats continuaven concentrats aquest matí a la plaça Catalunya. La major part de les 150 persones que hi han fet nit ha marxat a primera hora i uns quants s'encarregaven, a les deu, d'aixecar el campament i acabar de netejar la zona, tal com havien acordat amb els treballadors de la neteja. A les vuit del vespre han convocat una nova concentració i a dos quarts d'onze de la nit hi ha prevista una nova assemblea.

Continua el debat per definir l'ideari, que ahir a la nit es va centrar, sobretot, en decidir la via que s'hauria d'adoptar en cas d'actuació policial. De moment, no han consensuat manifest però sí tres punts claus d'acord: resistència pacífica, convicció que la plaça està presa pel descontent del poble i la consigna clara de desmarcar-se de qualsevol partit polític o sindicat majoritari. També han omplert la zona de pancartes amb lemes com "Si no hi ha pa pel pobre, no hi haurà pau pel ric" o"Hem perdut la por".

stats