Societat 15/04/2019

Mor la conductora d'un turisme en un xoc amb una furgoneta a l'N-340 al Perelló

És la 41a víctima mortal a les carreteres aquest 2019 i la tercera d'aquesta Setmana Santa

Acn
1 min
Salut estudiarà si cal reformar  el nou model d’ambulàncies

El PerellóLa conductora d'un turisme ha mort aquest dilluns al migdia en un xoc a l'N-340 al Perelló (Baix Ebre) en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 1.105,5. Encara s'estan investigant les causes de la col·lisió que ha provocat la mort de la conductora del cotxe, una dona de 77 anys i de nacionalitat italiana. Aquesta és la 41a víctima mortal a les carreteres d'aquest 2019 i la tercera d'aquesta Setmana Santa. D’altra banda, els tres ocupants de la furgoneta han quedat ferits de diversa consideració: un en estat greu que ha sigut evacuat en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i dos de menys greus que han sigut traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l'accident poc abans d’un quart de dues del migdia. Arran de la incidència s’han activat nou patrulles de la policia catalana, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera N-340 s’ha mantingut tallada en els dos sentits fins a les dues, aproximadament, quan s’ha pogut habilitar un carril i pas alternatiu. Segons el Servei Català de Trànsit, la circulació ha quedat normalitzada cap a les quatre de la tarda.

stats