Societat 15/06/2019

Mor una dona de 88 anys en l'incendi d'un pis a Terrassa

Els bombers van evacuar de l'habitatge dues persones més intoxicades per inhalació de fum

Acn
1 min
Les flames sortint de l'habitatge de Terrassa.

BarcelonaUna dona de 88 anys ha mort aquest dissabte a la matinada en un incendi d'un pis a Terrassa (Vallès Occidental), segons han informat els Bombers de la Generalitat. De moment, es desconeixen les causes del foc. Aquest és el segon incendi que es declara aquesta setmana en un habitatge a la localitat.

El cos d'emergències ha rebut l'alerta de foc en un àtic del carrer Transversal a tres quarts de sis de la matinada, i set dotacions del cos s'hi han desplaçat, així com dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques. Les altres dues persones ocupants de l'habitatge, de 17 i 65 anys, han pogut ser evacuades i han resultat intoxicades per inhalació de fum.

D'altra banda, els bombers també han evacuat les 27 persones que hi havia a la resta de l'edifici –una construcció de planta baixa amb quatre pisos i un àtic– com a mesura preventiva. El foc ha afectat totalment una habitació i un passadís de l'habitatge, així com parcialment el menjador, la cuina i una segona habitació, i ha sigut sufocat del tot abans de dos quarts de set del matí.

stats