Trànsit
Societat 15/08/2011

Mor un motorista que va xocar ahir amb un cotxe a Oliola

Un veí de Begues de 40 anys ha mort aquesta matinada a l'hospital Arnau de Vilanova, després de quedar ferit greu ahir en un xoc lateral amb un turisme

Acn
1 min

OliolaEl Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquest diumenge es va produir un accident a la C-1412a a Oliola (Noguera) que va provocar un ferit greu, que ha mort aquesta matinada. Segons el Mosssos, per causes encara desconegudes, un turisme i una motocicleta van xocar lateralment. Arran del sinistre ha mort Juan Manuel I. R., de 40 anys i veí de Begues (Baix Llobregat). Va quedar ferit greu i el van traslladar amb un helicòpter medicalitzat del SEM a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on ha mort. El conductor del turisme va quedar il·lès. Un altre motorista ha quedat ferit greu la tarda d'aquest dilluns en un accident que s'ha produït a Lladurs (Solsonès).

En el sinistre d'Oliola, que va passar al voltant d'un quart de tres, hi van actuar 4 dotacions dels Mossos d'Esquadra, 2 vehicles dels Bombers de la Generalitat i 1 ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM. L'accident de Lladurs ha passat al voltant de les cinc de la tarda. Una motocicleta ha sortit de la via a la C-462, al punt quilomètric 7, a l'altura de Lladurs (Solsonès). Com a conseqüència del sinistre el motorista ha resultat ferit greu i ha estat traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del SEM a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. En l'accident hi han actuat 2 dotacions de Mossos i 2 més de Bombers.

stats