Accident mortal
Societat 27/08/2011

Un nen de 2 anys i el seu pare moren atropellats al barri del Carmel

El nen es va escapar del seu pare i va baixar de la vorera just quan passava el cotxe que els va atropellar. El conductor ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia i de drogues

Efe
2 min

BarcelonaUn nen de 2 anys i el seu pare van morir atropellats aquest divendres al vespre al barri del Carmel a Barcelona. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, els fets van tenir lloc cap a un quart de nou del vespre al carrer Conca de Tremp, quan un cotxe va atropellar el nen i el seu pare, de 41 anys, per causes que no se saben. Els serveis mèdics van atendre les dues víctimes ferides al lloc dels fets i després les van traslladar a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on van morir. El conductor del vehicle el va detenir la Guàrdia Urbana per un presumpte delicte d'homicidi imprudent. Precisament, la Guàrdia Urbana investiga ara les circumstàncies del sinistre per poder dur a terme l'atestat corresponent.

Vehicles a alta velocitat

Manuel Alcántara, veí del barri, ha explicat que ell baixava de l'autobús que anava just darrere del cotxe, de marca Audi, implicat en l'atropellament quan van passar els fets. Segons el seu testimoni, el nen va travessar pel pas de vianants i el seu pare el va seguir per evitar l'accident, però el cotxe els va atropellar. Alcántara ha destacat que a partir de la cruïlla del carrer Conca de Tremp amb Queixans, on ha passat l'accident, els vehicles hi circulen de pressa "per poder pujar el pendent".

Manel Moreno, veí del barri de tota la vida, també ha remarcat que els vehicles hi passen a velocitats "extremes" i ha suggerit la instal·lació d'un semàfor o ressalts al llarg del carrer, tal com hi ha una mica més avall. Moreno ha reclamat més atenció per part dels polítics.

Esperanza Flores, també veïna, ha explicat que la seva filla va veure l'accident des del balcó de casa i s'ha sumat a l'opinió dels altres veïns per denunciar que els vehicles passen a alta velocitat per aquest carrer estret.

stats