Publicitat
Publicitat

El cas per la mort de Natalie Wood, reobert després de 30 anys

El portaveu del xèrif de Los Angeles ha explicat a la cadena Fox que han rebut noves informacions sobre la mort de la protagonista de 'West Side Story'

La Policia de Los Angeles ha dit aquest dijous que ha reobert la investigació sobre la mort de l'actriu Natalie Wood, després d'haver rebut nova informació del cas, 30 anys després de la mort de la protagonista de "West Side Story".

L'actriu de 43 anys, va ser trobada morta a les aigües del Pacífic, en un succés que va ser considerat accidental però que va causar una gran polèmica a l'època.

El portaveu del xèrif del comtat de Los Angeles, Steve Whitmore, ha explicat que han rebut nova informació del cas sense aportar més dades, segons ha informat la cadena Fox.

De moment, està previst que els detectius que investiguen de nou el cas ofereixin una roda de premsa en la qual es demanarà al públic que qualsevol que tingui informació addicional sobre el cas contacti amb l'oficina del xèrif.

El cas havia quedat així

El cos de l'actriu va aparèixer flotant a les proximitats de l'illa de Catalina, a Califòrnia, on passava un cap de setmana, amb el seu marit, l'actor Robert Wagner, i el seu company de rodatge, Christopher Walken.

Les autoritats, que van determinar que l'actriu havia estat bevent abans de morir, van concloure que tot va ser un accident i que l'actriu va caure a les fosques aigües del Pacífic mentre intentava saltar a un bot de goma lligat al iot The Splendor, fondejat a l'illa .

Rumors

Malgrat la conclusió policial, van començar a circular els rumors sobre si va poder ser un suïcidi o un assassinat i teories sobre si havia discutit amb el seu marit abans de caure a l'aigua o dels supòsits gelosia de Wagner per l'amistat de l'actriu amb Walken.

Recordada pels seus treballs en West Side Story, Esplendor a l'herba o The Searchers, Wood va començar a treballar a Hollywood quan era només una nena.

Casada en dues ocasions amb Wagner, en el moment de la seva mort estava treballant en el rodatge de "Brainstorm", film en el qual col·laborava amb Walken.

En un comunicat enviat a la revista TMZ, el representant de Wagner va dir que "encara que ningú en la família Wagner ha tingut notícies del departament del xèrif del comtat de Los Angeles sobre aquest assumpte, donen suport totalment els esforços d'aquest departament".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de