Societat 07/08/2012

Dos morts en un accident de metro a Fuenlabrada

Un comboi ha descarrilat en una zona de proves quan accedia a les cotxeres del barri de Loranca. Els dos morts eren el conductor, un gerent de manteniment, i una dona de 17 anys i nacionalitat suïssa que l'acompanyava a la cabina, on viatjaven també dues persones més

Efe
1 min

MadridUn home i una dona han mort aquest dimarts en descarrilar un comboi del metro de Madrid quan transitava per un via de proves al dipòsit del barri de Loranca, al terme municipal de Fuenlabrada. Els fets s'han produït a les 19:45 hores quan el conductor del comboi, que era a la cabina amb tres familiars, ha entrat a les cotxeres i ha xocat amb un topall del final de la via. Les quatre persones han quedat atrapades a l'interior de la cabina i han hagut de ser rescatades pels bombers.

El conductor, de 35 anys, era gerent de manteniment del metro, segons ha dit a Efe Teodoro Piñuelas, el portaveu d'UGT de Metro de Madrid, i ha estat rescatat sense vida de la cabina. L'altra persona morta era una dona que havia quedat atrapada també a la cabina. Segons fonts de la investigació, era una jove de 17 anys i nacionalitat suïssa.

Una altra dona de 37 anys i el seu fill, de quatre anys, han patit ferides de caràcter lleu.

Viatjar a les cabines amb acompanyants externs està prohibit, especialment en zones de proves, on tampoc no es pot circular a més de 20 quilòmetres per hores, ha explicat Piñuelas. Per tant, s'han de depurar responsabilitats, ha conclòs el portaveu del sindicat.

stats