Societat 21/08/2013

L'home rus trobat mort en un pis a Lloret es va suïcidar

Les dues dones detingudes pel cas quedaran en llibertat en les pròximes hores. Són la parella de l'home mort i una amiga

Europa Press
2 min

GironaLa investigació policial ha conclòs que l'home rus de 50 anys trobat mort aquest dilluns en un pis de la urbanització de Fenals a Lloret de Mar (Girona) es va suïcidar.

Els Mossos d'Esquadra han assenyalat a Europa Press que les dues dones detingudes per desobediència i per la seva presumpta implicació en els fets seran posades en llibertat en les pròximes hores. Les detingudes són la parella de l'home mort i una amiga.

Segons avança Ser Catalunya, l'autòpsia confirma que l'home hauria mort per asfíxia després d'haver-se lligat un cable al coll al lavabo del pis on el van trobar. Les dones se'l van trobar, ja mort, agenollat al terra amb el cable al voltant del coll lligat a un ferro a la paret. Les dues dones haurien begut una desena d'ampolles de cava mentre decidien que fer amb el cadàver, segons informa la cadena.

El succés es va conèixer dilluns a la nit, quan uns coneguts de la víctima i de la seva parella, també russa, van denunciar als Mossos d'Esquadra que la dona els havia dit que tenia el seu marit al bany mort i que pensava desfer-se'n enterrant-lo a la muntanya. La parella havia arribat a Lloret anys enrere, però feia uns dos mesos que s'allotjava a casa d'una amiga després que els haguessin fet fora del seu pis per no pagar el lloguer.

Els Mossos es van presentar al pis del carrer Pere Codina de Lloret de Mar i van trobar l'home mort al bany i la seva dona i la propietària del pis, borratxes.

Els agents van detenir les dones per desobediència a l'autoritat i per la seva presumpta relació amb el crim.

stats