Societat 24/07/2011

Els morts vivents ressusciten a San Diego

Els zombis de The walking dead , els vampirs de True blood , els resistents de Falling skies i l'ambiciosa Terra Nova de Spielberg escalfen els motors de la nova temporada televisiva a la Comic-Con.

P.p.
2 min
Els morts vivents  ressusciten a San Diego

San Diego.Els zombis de Frank Darabont i Robert Kirkman han tornat a envair els carrers de San Diego aquest estiu. Ho han fet per presentar-hi la segona temporada d'una de les sèries favorites del públic davant l'audiència de la Comic-Con, The walking dead . Repeteixen cita, després del llançament de la sèrie a escala mundial l'any passat, també durant la convenció.

"Tot és qüestió de qui adopta una tendència abans, la gent que és capaç de reconèixer el que és interessant abans que la resta. Aquesta és la clau de la Comic-Con", explica Kirkman, el creador del còmic original en què es basa la sèrie, a més de productor de The walking dead. "L'audiència de la Comic-Con és la primera a la qual dirigir-se. Crec que la indústria ha reconegut que poden arribar a explotar aquest mercat. A més és una oportunitat única per interactuar amb els fans", afegeix sobre els motius per presentar noves sèries i temporades aquí. És el mateix que fa, per exemple, Steven Spielberg, que ha avançat la seva costosa producció Terra Nova , ciència-ficció amb tocs de Jurassic Park .

A Kirkman i al seu equip no els ha anat malament aquest mètode. La popularitat de la sèrie The walking dead fins i tot ha aconseguit tocar la fibra sensible dels lectors habituals de Kirkman. "Llegeixo tots els correus dels fans de la sèrie i dels còmics i puc dir que són aclaparadorament positius. Crec que realment els agrada el que fem i volen veure fins on portarem les coses", opina. "El meu paper principal és protegir el còmic per als fans dels còmics. Vull tenir una adaptació de què pugui sentir-me orgullós perquè els motius pels quals la sèrie va fer-se va ser l'èxit i la devoció que hi havia pels còmics originals".

Els seus protagonistes també han confirmat noves i sucoses temporades de True blood i Falling skies .

stats