SUCCESSOS
Societat 10/10/2011

Li trenca el nas a un mosso amb un cop de cap a l'estació de la Sagrera

El policia ha intervingut en l'enfrontament entre el jove i els vigilants de seguretat de Renfe, que l'han enxampat quan intentava pujar al tren sense bitllet

Ara
1 min

BarcelonaUn agent dels Mossos amb el nas trencat per un cop de cap i un brètol detingut per atemptat a l'autoritat. Així s'ha acabat l'incident que s'ha produït aquest dilluns a la matinada a l'estació de Renfe de la Sagrera, on uns vigilants de seguretat i uns mossos han aturat dos joves que intentaven colar-se i pujar a un tren sense bitllet.

El detingut és Jorge Genaro L. F., un veí de Barcelona de 21 anys i de nacionalitat equatoriana. Segons fonts dels Mossos, els vigilants de Renfe han cridat la policia perquè dos individus amenaçaven i clavaven empentes als interventors que els impedien l'accés a l'andana, ja que volien pujar al tren sense pagar el bitllet.

Una patrulla de la comissaria de Sant Andreu ha acudit a l'estació. En veure la policia, un dels dos individus ha fugit corrent. L'altre ha estat aturat per un agent. I, segons la policia, el jove ha estat molt nerviós i alterat mentre l'identificaven i fins i tot ha insultat els agents. La cosa s'ha complicat quan ha començat l'escorcoll, moment en què Jorge Genaro ha clavat un cop de cap al nas al mosso.

Segons els Mossos, l'agent té diversos ossos del nas trencats i fortes contusions a la cara.

stats