Societat 22/05/2019

Els Mossos descarten el mòbil masclista en el cas de la menor assassinada en un bar de l'Eixample

La policia no troba cap relació entre el detingut i la seva víctima, i l'home li va dir que passés a l'interior de la cafeteria

P.e.
1 min
Agents dels Mossos a la cafeteria on van passar els fets

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra continuen investigant l'assassinat d'una noia de 17 anys dimarts en una cafeteria de l'avinguda Mistral del barri de Sant Antoni, al districte de l'Eixample de Barcelona. La investigació policial descarta que el crim sigui per violència masclista i no troba cap relació entre el detingut per l'assassinat, un home de 30 anys, i la víctima. La noia va accedir al bar després d'una discussió amb el seu xicot en aquella zona i perquè el detingut li va dir que passés, tot i que els agents intenten aclarir si l'home va forçar-la a entrar. Va ser el xicot de la víctima qui, al cap de poc, va anar a l'establiment i es va trobar el cos de la menor. El detingut havia fugit del local.

Segons alguns testimonis dels fets, el xicot va sortir del bar i va cridar: "L'ha mort!, l'ha mort!" El noi es va dirigir a la botiga del davant, a l'altra banda de l'avinguda, on va avisar la policia. Una patrulla es va endur el jove, tot i que no va quedar detingut. Un parell d'hores més tard, la Guàrdia Urbana va identificar un home amb taques de sang a la roba al barri del Raval, que va acabar detingut per l'assassinat de la menor, que tenia ferides d'arma blanca. Ara els Mossos estan pendents de posar l'home a disposició judicial.

stats