Els Mossos identifiquen els dos autors de la punyalada mortal al Port Olímpic

Les imatges del local van captar l'atac i seran claus per poder detenir els sospitosos

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit identificar els presumptes autors de la punyalada que dimecres a la matinada va matar una noia de 26 anys a qui acabava de robar el mòbil en un local d'oci nocturn del Port Olímpic de Barcelona. Les imatges captades per les càmeres de seguretat del local han sigut claus per identificar els sospitosos, a qui ara busquen per poder-los detenir. Els dos identificats, segons el cos, són dos homes majors d'edat de nacionalitat espanyola.

Els fets van passar dimecres, dia 4, cap a les tres de la matinada, quan dos nois van robar el telèfon mòbil a una noia a la cocteleria Smar del Port Olímpic. La noia va demanar l'ajuda d'un vigilant de seguretat, que hi va intervenir i va recuperar el mòbil que li havien robat. Quan l'agent va expulsar els dos joves del local, un d'ells es va treure una navalla i va clavar almenys una punyalada al pit a la noia, que va resultar mortal, i una altra a l'estómac a l'agent de seguretat, que va quedar ferit tot i que no es tem per la seva vida.

Nombrosos veïns del Vendrell, la localitat on vivia la jove víctima de l'apunyalament, es van concentrar ahir a la nit a la plaça Vella, convocats per l'Ajuntament en un acte de condemna al crim. La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos manté la investigació oberta.