Els Mossos troben un home mort als marges de la carretera N-II

L'avís l'ha donat un conductor que ha detectat el cos entre uns matolls a l'altura de Capmany

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per saber què ha causat la mort d'un home que ha aparegut aquest dijous al matí als marges de la N-II, al terme municipal de Capmany. Segons fonts de la investigació, l'avís l'han donat un conductor i el seu acompanyant, que circulaven en direcció nord per la carretera quan han vist entre les herbes el cadàver d'un home estirat. 

Al veure l'escena, els ocupants del vehicle s'han aturat i han confirmat que l'home no es movia ni hi havia cap vehicle per la zona. Ha sigut llavors quan han alertat Emergències de la presència d'un cadàver als marges de la N-II. Immediatament s'han desplaçat fins al lloc dels fets diverses patrulles de la policia catalana, tant de Seguretat Ciutadana com de Trànsit i Investigació per confirmar que efectivament es tractava d'un cadàver.

Tot apunta que l'home feia unes hores que havia mort, però la investigació haurà de determinar si ha sigut natural, accidental o criminal. Per ara se sap que la víctima anava indocumentada, era un home de mitjana edat, d'origen caucàsic i possiblement indigent.  

A l'espera dels avenços de la investigació i dels resultats de l'autòpsia, una de les hipòtesis que pren més força és que pugui tractar-se d'un atropellament. La investigació intentarà ara reconstruir les circumstàncies de la mort de la víctima amb les proves que han pogut recollir els agents. I tan aviat com es produeixi l'aixecament del cadàver, el cos serà traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona per fer-li l'autòpsia i saber la causa exacta de la mort i si és possible identificar-lo. 

Del cas se n'ha fet càrrec el jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres (Alt Empordà).