Societat 23/12/2012

Multat amb 120 euros per xutar expressament una pilota contra policia en moto

L'audiència de Barcelona considera que va ser una acció de "falta de respecte i desconsideració deguda als agents de l'autoritat"

Efe
1 min

BarcelonaL'Audiència de Barcelona ha condemnat a una multa de 120 euros un home per xutar expressament una pilota de futbol contra la moto en la qual circulava una policia, que va poder mantenir l'equilibri i no va arribar a caure a terra.

En la sentència, la secció vuitena de l'Audiència ratifica la sentència condemnatòria dictada pel jutjat d'instrucció número 1 d'Igualada després d'un judici de faltes contra l'acusat, que haurà de satisfer una multa de 120 euros per una falta de respecte i desconsideració deguda als agents de l'autoritat.

Després de la primera condemna, l'acusat va recórrer davant l'Audiència de Barcelona, argumentant que no va ser la seva intenció donar amb la pilota a la moto de l'agent.

No obstant això, l'Audiència no ha donat credibilitat a aquesta versió i ha mantingut la condemna d'acord amb la declaració en el judici de la policia i de la seva companya de patrulla, que van sostenir que l'acusat, que anava amb dos amics, va xutar expressament la pilota de futbol que portava perquè impactés amb la moto policial.

A més, segons va sostenir la policia afectada durant el judici, quan el jove va anar a recollir la pilota, que havia quedat al costat de la roda de la moto policial, els va exclamar que els policies eren uns "xulos" i va assegurar que no pagaria cap multa.

stats