Societat 09/12/2013

Neix la New York to Barcelona Race

Es tracta d'una nova regata que busca llançar la projecció de la capital catalana en el sector de la vela oceànica internacional

Ara
1 min
Imatge de la Barcelona World Race en la seva edició de l'any 2010

BarcelonaLa ciutat de Barcelona, juntament amb Nova York, seran les protagonistes de la nova regata transoceànica de vela IMOCA Ocean Masters New York to Barcelona Race, que s'ha presentat internacionalment al Salò Nàutic de París. És una regata per a monocascs oceànics tripulats per dues persones que enllaçarà les dues grans ciutats el pròxim mes de juny en la seva primera edició. Després d'una setmana de regates davant de Manhattan, la sortida es donarà als peus de l'Estàtua de la Llibertat l'1 de juny de 2014.

La New York to Barcelona Race serà la primera prova del nou Campionat del Món IMOCA Ocean Masters, que culminarà el primer trimestre del 2015 amb l'organització de la Barcelona World Race. L'objectiu del nou Campionat del Món IMOCA Ocean Masters és el de determinar un títol de Campió del Món cada dos anys, en base de dues regates far del calendari internacional, que són la Barcelona World Race (amb dos tripulants el 2014-2015) i la Vendée Globe (en solitari el 2016-2017).

stats