Publicitat
Publicitat

Un nen de 10 anys mor ofegat en un estany a Girona

L'infant havia anat a banyar-se amb dos amics, però no sabia nedar

Un nen de 10 anys ha mort en ofegar-se en un estany de la zona d'Hortes de Santa Eugènia, pertanyent al municipi de Girona, segons han informat a Efe fonts dels serveis d'emergències. Els equips de rescat buscaven el noi després d'haver rebut l'avís de la seva desaparició cap a les 19.50 hores d'aquesta tarda. El nen havia anat a banyar-se amb dos amics però no sabia nedar, i s'ha ofegat en un dels estanys que hi ha a Hortes de Santa Eugènia. L'accident ha ocorregut en una de les zones verdes de Girona, on hi ha diversos estanys, de poca profunditat, però plens de branques i fang.

Els serveis d'emergències han començat la recerca amb l'ajuda de dos helicòpters i efectius de terra, i, finalment, un helicòpter ha pogut localitzar el cos sense vida del menor. El nen havia entrat a l'aigua a la zona del carrer del Poble Sauri i ja no ha pogut sortir.

Els equips d'emergències, Bombers, Mossos d'Esquadra, policia local i Bombers de la Generalitat han començat la seva recerca immediatament i, en un primer moment, només havien trobat la seva roba. També s'han desplaçat fins al lloc efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de