Societat 11/11/2011

Un nen de dos anys mor atropellat a Vila-seca

Anava a treure les escombraries amb la seva àvia i ha sortit corrents de darrere dels contenidors cap a la calçada

Acn
2 min

Vila-secaUn nen de dos anys ha mort aquest divendres al migdia en ser atropellat al carrer Sant Francesc de Vila-seca (Tarragonès), segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Vila-seca. L'accident s'ha produït poc abans de dos quarts de tres de la tarda i, en un primer moment, ha causat politraumatismes que han deixat el menor en estat crític, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha activat tres ambulàncies. Posteriorment, ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus, on ha mort. Fonts municipals han explicat a l'ACN que l'accident s'ha produït quan el nen -que hauria fet tres anys al desembre- ha creuat el carrer corrents sortint des del darrere d'uns contenidors. El nen hauria anat a acompanyar la seva àvia a llençar la brossa i s'hauria escapat corrents en el moment que un cotxe, conduït per una veïna de Reus amb familiars al mateix barri de La Plana, no ha pogut fer res per evitar atropellar-lo. Bombers, Policia Local i ambulàncies del SEM han arribat en pocs minuts a la zona i han aconseguit reanimar el nen, però la gravetat de les lesions ha fet que morís poc després a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Fonts municipals han explicat que tant l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, com l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, com la tinent d'alcalde de Reus, Alícia Alegret; el regidor del barri de La Plana, Miquel Àngel Almansa; i el regidor de Relacions Institucionals de Vila-seca, Josep Toquero, s'han apropat a l'Hospital Sant Joan per acompanyar els pares en els moments més crítics.

El barri de La Plana és a la zona nord del terme de Vila-seca, tocant al municipi de Reus, i el carrer on han passat els fets és un lloc estret on no és possible conduir a molta velocitat. Fonts policials haurien confirmat que el nen era fill d'una família del barri d'ètnia gitana.

stats