Trànsit
Societat 01/11/2011

Una nena de nou anys mor en un accident a l'AP-2

La sortida de la via d'un turisme a l'AP-2 a la Conca de Barberà s'ha saldat amb la mort d'una nena de nou anys. Hi ha tres persones més que han quedat ferides

Ara
1 min

BarcelonaUna nena de nou anys, Blanca P.V., ha mort aquesta tarda i tres persones més han quedat ferides de diversa consideració en un accident de trànsit ocorregut al quilòmetre 199 de l'AP-2, al terme municipal de Barberà de la Conca (Conca de Barberà), segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per causes que s’estan investigant, el turisme en què viatjaven les víctimes ha sortit de la via i després ha xocat contra la mitjana. Els tres ferits, un dels quals es troba en estat molt greu, un altre en estat greu i el tercer en estat menys greu, són tots de la mateixa família i el SEM els ha traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els Mossos han rebut l'avís del sinistre a les 15:30 hores. Tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers, dues ambulàncies i un helicòpter han intervingut al lloc del succés.

Afectació viària

Inicialment, a l’AP-2 s’ha restringit 1 carril a l’alçada de Barberà de la Conca en sentit Barcelona, cosa que ha provocat 1 km de retenció. Posteriorment, entre les 16.16 i 17.01 h la calçada s’ha tallat del tot a Barberà de la Conca en sentit nord, tot procant uns 2 km de retenció. Entre les 17.01 h i les 17.45 h, hi ha hagut 1 carril tallat en sentit nord, amb mig quilòmetre de cues.

stats