Trànsit

El Servei Català de Trànsit adverteix de l'afectació al Pirineu, que s'ha despertat enfarinat.

La nevada d'aquesta nit i matinada obliga a circular amb cadenes a 17 carreteres catalanes

El port de la Bonaigua,la C-14 i la C-13 són les principals vies afectades. També hi ha gel a la Collada de Tosses i a la C-16

Entre aquestes, destaquen el port de la Bonaigua de Vielha a Esteri d'Àneu; la C-14, entre el Coll de Nargó i Adrall, la C-13, entre Llavorsí i Esterri d'Àneu i la C-462, d'Alàs i Cerc cap a La Llosa del Cavall. Aquestes vies se sumen a la B-400, entre Guardiola de Berguedà i Gósol; de la B-401 a l'accés a Vallcebre; de la B-402 de Guardiola de Berguedà a La Pobla de Lillet i de la BV-4031, de la Pobla de Lillet a Alp (Cerdanya). A més, el SCT alerta que hi ha neu i gel a la calçada a la Collada de Tosses, entre Ribes de Freses i Puigcerdà, i a la C-16, entre Cercs i Bagà.

També calen equipaments a la BV-4241, entre Berga i Capolat; la C-142b, de Naut Aran al Pla de Beret; la C-147, entre Esterri d'Àneu i Alòs d'Isil; la L-401, d'Odèn al Coll de Jou; a la L-500, de la Vall de Boí al Balneari de Boí; a la L-501, de la Vall de Boí a l'accés a Boí; a la L-504, de Llavorsí a Tavascan; a la L-510, entre Llavorsí i Àreu i la L-511, d'Abella de la Conca al Coll de Nargó.

A més, el SCT alerta que hi ha neu i gel a la calçada a la Collada de Tosses, entre Ribes de Freses i Puigcerdà, on el pas de vehicles pesats està restringit.

Etiquetes

Més continguts de