SUCCESSÓS
Societat 24/06/2011

La nit maleïda de Castelldefels

Un any després de la tragèdia en què van morir dotze persones, el treballador d'una botiga de queviures de davant de l'estació de Renfe clava una ganivetada a un client perquè creia que el volia atracar. Està ferit lleu

Josep Ferrer
1 min

CastelldefelsUn any després de la tragèdia en què van morir dotze persones atropellades pel tren quan creuaven les vies de l'estació de Castelldefels Platja per anar a una revetlla, un incident –molt menys greu– ha tornat a alterar la tranquil·litat de la zona. Un empleat d'una botiga, Queviures de l'Estació, ha clavat una ganivetada a la panxa a un client perquè es pensava que el volia atracar, segons les primeres investigacions. La ferida provocada per la ganivetada és lleu.

L'incident s'ha produït a tres quarts de dotze de la nit, mentre un gran dispositiu policial i d'agents de seguretat privada vigilaven l'estació i controlaven els passatgers dels trens per evitar que tornin a cometre imprudències.

El succés ha estat just a l'altra banda de la plaça, molt a prop d'un petit bar on sopaven periodistes que feien un reportatge sobre la revetlla al lloc de la tragèdia un any després. Normalment, la botiga és oberta fins a les deu de la nit, però aquest dijous, amb motiu de la revetlla i precisament perquè molta gent passa la revetlla en aquestes platges, encara tenia obert a la mitjanit. Un treballador s'ha espantat per l'actitud d'un client i ha reaccionat utilitzant un ganivet. La policia era tan a prop que hi ha arribat en pocs segons.

stats