SOCIETAT
Societat 03/08/2011

Mor un jove de 19 anys atropellat per un NitBus a la Diagonal arran d'una baralla a dins del vehicle

Segons la Guàrdia Urbana, un grup d'una quinzena de joves han increpat els passatgers, i la conductora els ha fet baixar. En arrencar, el bus ha arrossegat un dels nois. El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Joaquim Forn, ha dit que hi ha "versions contradictòries" sobre els fets i que s'espera l'atestat de la Guàrdia Urbana

Redacció
1 min
Un jove ha mort atropellat per un autobús

BarcelonaUn noi de 19 anys ha mort aquesta matinada atropellat per un NitBus a Barcelona, arran d'una baralla a l'interior del vehicle. Els fets han passat a un quart de tres a la Diagonal, a l'altura de la caserna del Bruc. El bus, de la línia N-12, anava cap a Sant Feliu de Llobregat.

Segons informa Catalunya Ràdio, un grup de 14 nois d'Esplugues de Llobregat han increpat els passatgers i la conductora, motiu pel qual els ha fet baixar del bus en una parada.

Segons la versió de la Guàrdia Urbana, quan han baixat, els joves han donat cops al bus. Segons aquesta versió, un dels joves, Òscar N. B., s'ha quedat a la porta i, quan el vehicle ha arrencat, ha caigut per sota el vehicle, on s'ha quedat atrapat. L'autobús ha arrossegat el jove uns metres, fet que li ha causat la mort.

Els equips d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida. La policia espera tenir imatges de les càmeres de seguretat per mirar d'aclarir els fets.

El jutjat d'instrucció número 8 de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació del cas.

La família estudia denunciar l'empresa Mohn, que te la concessió dels busos nocturns de l'àrea metropolitana.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i regidor, entre altres àrees, de Mobilitat i Seguretat, Joaquim Forn, ha avançat que existeixen "versions contradictòries" sobre el fet però no ha volgut precipitar-se a l'hora de treure conclusions. Forn ha dit que el consistori espera l'atestat que ha d'elaborar la Guàrdia Urbana.

stats