Una noia de 17 anys, ferida després de ser apunyalada amb un cúter en una baralla a Barcelona

L'agressor, un jove de 18 anys, ha estat detingut a menys de 300 metres del lloc dels fets, al districte de Sant Martí

Una noia de 17 anys ha quedat ferida aquesta matinada després de ser apunyalada amb un cúter en una baralla a Barcelona. L'agressor, un jove de 18 anys, ha estat detingut a menys de 300 metres del lloc dels fets, al districte de Sant Martí.

L'avís del succés s'ha rebut a les 02.15 hores d'aquest dissabte a la cruïlla entre els carrers Pujades i Pamplona, a tocar de l'estació de metro de Bogatell. Segons les primeres informacions, la víctima anava amb un altre noi pel carrer quan l'agressor se'ls ha acostat per demanar-los una cigarreta. Per causes que es desconeixen, ha començat una batussa entre els tres que ha acabat amb la noia amb una punyalada a la part baixa del maluc.

La víctima s'ha adonat de la ferida al començar a caminar i ha trucat a la Guàrdia Urbana per alertar de l'agressió. La noia ha estat traslladada a l'Hospital del Mar pel SEM i ha rebut diversos punts de sutura.

Menys d'una hora després, a les 03.10 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha localitzat el presumpte agressor al número 110 del carrer de Pallars. Es tracta d'un jove de 18 anys, i ha estat immediatament detingut acusat d'un delicte menys greu de lesions.