SUCCESSOS
Societat 09/09/2016

Dos cavalls desbocats deixen en estat molt greu una noia durant la festa major de Maó

Els animals van ferir-hi nou persones més durant un 'jaleo'

Efe
1 min
Imatge del 'jaleo' d'aquest dijous. / ANTONIO OLIVES

MaóUna jove de 19 anys està hospitalitzada en estat greu després d'haver estat envestida . Va haver de ser traslladada cap a mitjanit a l'hospital de Son Espases continua en la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI) i el seu estat és molt greu, han informat fonts del centre.

La noia pateix un traumatisme cranioencefàlic greu i un traumatisme toràcic com a conseqüència del cop, que es va produir quan dos cavalls (un dels quals muntat per una dona i l'altre, sense genet) es van desbocar i es van dirigir al galop i sense control cap a la plaça de la Constitució, on acabava de finalitzar la festa.

D'altra banda, nou persones més van resultar ferides i set d'elles també van haver de ser evacuades a l'hospital Mateu Orfila. Una d'elles, una jove de 20 anys, es troba estable, encara que el seu pronòstic és greu, a causa d'un traumatisme abdominal i es troba ingressada en planta.

Una altra jove de 16 anys també està ingressada en planta amb un traumatisme cranioencefàlic greu i policontusions. Des de l'hospital menorquí han informat que probablement rebrà l'alta aquest divendres.

A més, un home de 39 anys continua en observació a l'àrea d'Urgències, amb un traumatisme cranioencefàlic lleu i policontusions.

A l'hospital també s'hi va atendre una dona de 27 anys amb un trauma facial i policontusions, i un home de 65 anys amb policontusions. Tots dos han rebut l'alta.

stats