Consulta aquí el resultat de les proves d'accés a la universitat

Els resultats de la primera assignació de places, les esperades notes de tall, se sabran el dijous 11 de juliol

Els estudiants que van fer la selectivitat els dies 12, 13 i 14 de juny ja poden consultar el resultat obtingut en aquest enllaç. A partir d'ara s'han de prendre decisions. Encara hi ha temps per modificar l'elecció dels estudis de grau: fins a les 12 de la nit de dilluns vinent, 1 de juliol, no es tanca la preinscripció a les 7 universitats públiques i a la UVic-UCC. Els resultats de la primera assignació de places, les esperades notes de tall, se sabran el dijous 11 de juliol.

Mentre no arriba aquest moment, Unportal i l’ARA us ofereixen l’oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes (les 8 que participen en el sistema de preinscripció i les 4 que no en formen part), amb els nous títols del curs vinent i les notes de tall del curs 2018-2019. D’aquesta manera, els estudiants que encara no hagin pres una decisió sobre els estudis que volen cursar o vulguin modificar-la disposen d’una eina que els pot ser d’ajut.  

Aquí podeu consultar la nota mitjana que han registrat cadascuna de les matèries de les PAU durant els últims 5 anys.

La informació es pot trobar de diverses maneres:

  • Cerca per paraula. Busqueu per paraula ('metge', per exemple) o nom de l’estudi i trieu els graus d’una demarcació concreta.
  • Cerca per nota de tall. Introduïu una qualificació i veureu a quines titulacions permet accedir.
  • Nous graus. Consulteu la relació de noves titulacions que s’estrenaran el curs 2019-2020.
  • Estudis de FP. També podeu conèixer l’oferta actualitzada de cicles formatius de grau superior (CFGS) per al curs vinent.