Publicitat
Publicitat

Universitats

Les notes de la selectivitat estan disponibles al web un dia abans del previst

Qüestions tècniques han permès que els estudiants puguin saber ja aquest vespre la seva nota a les proves d'accés a la universitat

Els resultats de les proves de selectivitat estan disponibles, per als alumnes que les van fer, des del vespre d'aquest dimecres, tot i que la secretaria d'Universitats havia previst que fossin públiques a partir del 30 de juny a la tarda. Els nois que han volgut provar sort introduint el seu password al web de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) han pogut saber la seva nota un dia abans del que esperaven.

Segons ha explicat la secretaria d'Universitats, el sistema informàtic que avui dimecres ha començat a introduir progressivament les dades a la xarxa perquè estiguessin disponibles a partir de demà ha acabat penjat-hi totes les notes sense cap incidència abans del que es preveia. Amb tot, l'administració manté el 30 de juny com a data de publicació oficial de les notes, moment fins al qual no es responsabilitza de les errades tècniques que puguin sorgir.

Un total de 29.712 alumnes estaven convocats a les proves de selectivitat els passats 15, 16 i 17 de juny. Les dades estadístiques dels resultats globals d'aquesta prova no es faran públiques fins divendres.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de