Societat 30/04/2012

Un petit núvol tòxic en una piscina de Lloret intoxica set persones

Fonts del departament d'Interior assenyalen que Protecció Civil ha mantingut activada la prealerta del pla Procicat durant tres hores

Efe
1 min

LloretSet persones han resultat intoxicades a Lloret de Mar (Selva), de les quals quatre han estat traslladades a l'Hospital de Blanes, per un petit núvol tòxic generat a la piscina d'un hotel en barrejar-se aigua, clor i salfumant (àcid clorhídric), segons informa la Generalitat.

Fonts del departament d'Interior han assenyalat que com a conseqüència d'aquest accident, que ha succeït en entrar en contacte de forma accidental aquestes substàncies en una cubeta de la sala de màquines de l'hotel Olympic Palace de Lloret, Protecció Civil ha mantingut activada la prealerta del Procicat durant tres hores.

També han assenyalat que els afectats per aquest núvol tòxic, que s'ha produït a les 23.30 hores, són els operaris que estaven treballant en aquell moment, i que cinc dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Abans de l'arribada dels Bombers, i amb caràcter preventiu, la policia local ha fet evacuar les persones que es trobaven en un habitatge situat just davant de la zona afectada per la barreja de substàncies químiques. Poc després han pogut tornar al seu domicili.

stats