Societat 09/03/2011

Molts núvols però ni una gota

El dia ha començat ben gris a la majoria de comarques però anirà millorant amb el pas de les hores

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDimecres ha començat amb el cel ben tapat per núvols molt baixos, sobretot a les comarques costaneres i prelitorals. Avui, però, no serà un dia de paraigua, i els núvols més aviat tendiran a trencar-se amb el pas de les hores. El sol es veurà més aviat al nord i en canvi a les comarques del sud el cel es mantindrà gris durant més estona. Al migdia a la majoria us farà falta la jaqueta, però ja gairebé no farà vent a la costa i en genreal l’ambient serà menys fred que ahir, sobretot a aquelles comarques on hi hagi sol.

On sí que cauran algunes gotes serà de València cap al sud, però només a comarques com la Safor o la Marina Alta hi arribarà a ploure amb certes ganes.

Atents als dies vinents, demà farà més sol que avui i les temperatures al migdia seran ben suaus, però divendres tornaran a augmentar els núvols, i de divendres al vespre fins a la matinada de diumenge tot apunta que arribarà una borrasca amb capacitat per fer ploure arreu. Una llevantada que deixaria pluges abundants i forta alteració marítima. Diumenge les coses millorarien bastant. Són pronòstics a quatre dies vista que caldrà veure com es van concretant els dies vinents.

Trobareu més detalls sobre la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats