Un cotxe oficial dels Jocs Mediterranis atropella un nen de cinc anys a Salou

El conductor ha fugit inicialment del lloc i després ha donat positiu al control d'alcoholèmia

Un nen de cinc anys està ingressat a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat greu després que, aquesta nit, l'hagi atropellat un cotxe oficial del Jocs Mediterranis a Salou. El conductor, que inicialment s'ha donat a la fuga, ha donat positiu al control d'alcoholèmia quan s'ha presentat voluntàriament a la comissaria una hora i mitja després de l'atropellament. Un taxista l'ha perseguit després de l'accident i ha facilitat les dades del vehicle a la policia, que, després, ha localitzat el cotxe. L'home, que ha arribat a la comissaria acompanyat d'un germà, ha quedat detingut i es preveu que passi a disposició judicial durant el dia d'avui. Se l'investiga per un suposat delicte contra la seguretat viària i un altre d'omissió de socors.

El nen és de nacionalitat irlandesa, estava amb la seva família de vacances a Salou i estava travessant de manera correcta un pas de vianants, al passeig Miramar, en el moment de l'accident, quan faltaven pocs minuts per la mitjanit. El cotxe que l'ha atropellat passava per aquest pas a una velocitat molt elevada, segons ha informat la policia local. El nen, segons ha confirmat l'hospital, està greu però evoluciona favorablement. 

L'organització dels Jocs ha confirmat l'accident a aquest diari, però ha remarcat que el conductor era d'una empresa proveïdora de serveis i no de la mateixa organització. L'empresa a la qual pertanyia el treballador, que es trobava fora del seu horari laboral, l'ha apartat de l'activitat, pendent de les actuacions policial. L'organització dels Jocs ha emès un comunicat en el que lamenta els fets i es posa a disposició de la família del nen i de les diferents parts implicades.