Societat 05/12/2018

Operació sortida: quilòmetres de retencions a l'AP-7 I l'A-2 a causa de les marxes lentes de camions

Continuen les cues a la Jonquera arran de les protestes dels 'armilles grogues'

Ara
1 min
Més de 20 quilòmetres de cua a l'AP-7 per un accident a Sant Cugat /CRISTINA CALDERER

BarcelonaLes marxes lentes de camions convocades per a aquesta tarda han començat a provocar retencions en algunes de les principals vies de Catalunya en ple inici de l'operació sortida del pont de la Constitució. El Servei Català de Trànsit ha advertit que les protestes dels transportistes catalans han provocat 11 quilòmetres de cues a l'AP-7, a Tarragona, en direcció a València, i 5 quilòmetres a l'A-2, a Lleida en direcció a Barcelona. A més, han causat retencions a la N-340, a l'Arboç, cap a Tarragona, i a l'A-7, a Tarragona, cap a Barcelona.

Els camioners protesten contra el desviament obligatori de la N-340 a l'autopista AP-7 i de la N-240 a l'AP-2, amb peatges bonificats al 50%. Les mobilitzacions han començat a les 16 h, de manera que coincideixen amb l'inici de l'operació sortida. Segons ha informat Trànsit a través de Twitter, fins a les 19 h, han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona 134.956 vehicles, un 28% dels 470.000 previstos per a aquesta operació sortida.

A més, a la Jonquera hi ha uns dos quilòmetres de retencions a l'AP-7 en direcció França per les protestes dels 'armilles grogues'.

stats