Societat 28/03/2013

Sense problemes a les carreteres

Més de 130.000 vehicles han abandonat l'àrea metropolitana de Barcelona a l'inici de l'operació sortida

Ara
1 min

BarcelonaMés de 130.000 vehicles han abandonat l'àrea metropolitana de Barcelona la tarda d'aquest dijous en l'inici d'una operació sortida marcada per la tranquil·litat a les carreteres del país. Fins aquest divendres a les tres de la tarda està previst que un total de 370.000 cotxes surtin de la ciutat. Fins a dos quarts de vuit del vespre de dijous ho han fet un 35% dels previstos, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

En general durant la primera part de l'operació sortida ha predominat la fluïdesa, si bé hi ha hagut intensitat a la N-340 a l'alçada del Vendrell, amb tres quilòmetres de retencions en sentit Tarragona. A la C-16, al seu pas per Cercs (Berguedà), hi ha hagut dos quilometres de retencions en sentit nord.

Al pas de la BV-5114 per Arbúcies hi ha hagut un accident de trànsit amb un ferit greu. El sinistre ha passat quan un turisme ha sortit de la carretera i s'ha precipitat per un barranc de 40 metres. El ferit ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

stats