SUCCESSOS
Societat 03/12/2010

El jutge ordena internar el menor detingut pel crim del 'latin king' perquè té vincles amb grups "dissocials"

La policia va trobar un ganivet al lavabo del bar on es va refugiar després de la ganivetada mortal. Dos amics van advertir a la seva mare que si no s'entregava el matarien els companys de la víctima

Sílvia Barroso
1 min
salvatrucha

BarcelonaInternament tancat preventiu per al noi de 14 anys detingut pel crim del 'latin king'. El jutge de menors Ramon Mariñosa ha ordenat aquest divendres que s'interni l'adolescent arrestat mentre continua la investigació dels fets, ja que segons els psicòlegs que l'han examinat necessita "una resposta educativa contundent i ferma", ja que té vincles amb grups "dissocials", segons la interlocutòria emesa. De fet, els investigadors el consideren membre de la banda dels Mara Salvatrucha, la perillosa M13.

El jutge ha tingut en compte les proves presentades pels Mossos d'Esquadra, que van trobar un ganivet que s'està analitzant al lavabo del bar on es va refugiar després de la ganivetada. A més, hi ha el testimoni d'un company de la víctima que va presenciar els fets, i el detingut apareix en la filmació de les càmeres del metro en què es veu agressor i víctima junts just abans dels fets.

El menor estarà internat preventivament un màxim de sis mesos, que és el límit marcat per la Llei del menor per a les mesures cautelars. Després s'haurà de fer el judici i si és condemnat se li podria imposar una mesura de fins a 8 anys d'internament.

stats