Societat 08/11/2013

Dos encaputxats assalten un mas de Palau-Sator i deixen lligat un home de 76 anys

Els lladres s'han endut diners de la caixa forta i joies

Acn
1 min

Palau-satorDos homes amb la cara tapada han assaltat un mas aïllat al municipi de Palau-Sator (Baix Empordà). El fets van passar aquest dijous al vespre, pels volts de les vuit, quan els dos homes van entrar a la casa, on hi havia un home de 76 anys que estava tot sol.

Els lladres, amb la cara tapada, van amenaçar l'home amb una pistola −la policia creu que devia ser simulada− per exigir-li que els obrís la caixa forta. L'home hi va accedir i els lladres es van endur diners en metàl·lic que hi tenia guardats. També es van endur joies. Un cop van aconseguir el botí, van deixar l'home lligat i van fugir de la casa. L'ancià no ha pres mal. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els dos assaltants.

Darrerament, també han patit robatoris d'aquestes característiques un mas de Calonge −on tres encaputxats van deixar ferit un home de 69 anys− i una casa d'urbanització de Platja d'Aro, on els assaltants van amenaçar amb navalles i una pistola una parella que van sorprendre sopant. Tots dos assalts van tenir lloc el passat mes d'octubre.

stats