Societat 12/11/2011

Barcelona revisarà totes les palmeres després que dues dones resultessin ferides

Trias assegura que la ciutat té "un problema molt greu" que l'equip de Jordi Hereu va comptabilitzar en 119 arbres afectats quan es va fer l'estudi per a la reforma de la Diagonal

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona revisarà totes les palmeres de la ciutat per comprovar-ne l'estat després que divendres a la tarda dues dones resultessin ferides quan els va caure a sobre una palmera en la confluència de l'avinguda Diagonal i el carrer Muntaner. L'alcalde, Xavier Trias, que avui ha participat en un acte de campanya de CiU a l'Hotel Juan carlos I, ha assegurat en aquest sentit que la ciutat té un "problema molt greu" i que se substituiran tots aquells exemplars que estiguin en mal estat. "No es pot permetre que caiguin més palmeres", ha afegit.

L'equip del seu antecessor ja va analitzar l'estat dels arbres de la Diagonal quan es va projectar la reforma de l'avinguda qe finalment va ser rebutjada en la polèmica consulta popular de l'any 2010. L'àrea municipal de Medi Ambient va analitzar que la majoria d'arbres, sobretot plataners i palmeres, tenien una vitalitat baixa però que un 10% (119 de 1.244) s'havien de substituir.

stats