Societat 09/04/2013

“Benet XVI està molt malament, té una cosa força greu”

Paloma Gómez Borrero presenta 'De Benet a Francesc, el conclave del canvi', i afirma que la salut del papa emèrit s'ha deteriorat en quinze dies

Agències
1 min

Madrid"Benet XVI està molt malament, té una cosa força greu". Són paraules d'una de les periodistes més veteranes en el seguiment de la informació del Vaticà, Paloma Gómez Borrero. Borrero ha dubtat que es pugui tornar a veure en imatges el papa emèrit ja que aquest, segons assegura, "està molt malament, té una cosa bastant greu".

Borrero ha fet aquestes declaracions durant la presentació, aquest dimarts, de 'De Benet a Francesc, el conclave del canvi', un llibre on dóna la seva visió sobre el canvi de pontífex. Segons la periodista, el deteriorament físic de Benet XVI ha estat molt comentat al Vaticà durant les últimes setmanes, i no ha fet res més que accelerar-se. Sense concretar més, ha assegurat que el papa emèrit "està molt malament, té una cosa bastant greu".

Sobre el successor de Benet XVI la periodista ha vaticinat que acabarà vivint "per temes de seguretat" a la residència papal, potser quan es retirin totes les coses del papa emèrit, ja que en estar a la residència Santa Marta té "a tota Itàlia en un suspens per si li passa alguna cosa "i se succeeixen" llegendes urbanes "sobre els llocs on els romans diuen que se'l troben.

stats