RELIGIÓ
Societat 08/03/2011

El Papa respondrà a preguntes sobre Jesús de Natzaret a la televisió italiana

La iniciativa del Vaticà no té precedents. El programa s'emetrà el Divendres Sant a la cadena RAI 1

Efe
1 min

RomaEl papa Benet XVI respondrà a les preguntes dels fidels sobre Jesús de Natzaret en un programa televisiu que s'emetrà el Divendres Sant, un fet sense precedents a la història del papat, segons informa avui el diari Corriere della Sera. La cita serà el 22 d'abril a la televisió RAI 1, durant la transmissió de la informació religiosa A la seva imatge-preguntes sobre Jesús.

El tema de la cita televisiva serà la figura de Crist, a la qual Joseph Ratzinger ja ha dedicat un primer llibre, Jesús de Natzaret, mentre que el segon surt a la venda el proper dijous. El programa obrirà un espai que recollirà les preguntes dels teleespectadors, segons ha explicat el presentador, Rosario Carrello.

En la segona publicació sobre Jesús de Natzaret, Benet XVI exonera els jueus de ser els culpables que Jesús fos condemnat a mort. El volum està editat per la Llibreria Editora Vaticana (LEV), que té tots els drets d'autor del pontífex. Sortirà a la venda en set idiomes, entre ells espanyol i portuguès.

Segons el portaveu vaticà, Federico Lombardi, el Papa ja està escrivint la tercera part del llibre, dedicada a la infància de Jesús i al començament de la seva predicació. La primera part de Jesús de Natzaret, de 448 pàgines, va ser publicada el 2007. El pontífex va afirmar que Crist és una figura "històricament sensata i convincent".

stats