Societat 03/09/2012

Una dona pareix al maleter d'un autobús enmig de l'autopista a Sitges

Els Mossos d'Esquadra van assistir el part, després de ser avisats pel conductor del vehicle. Mare i fill estan bé

Acn
1 min

SitgesEls Mossos d'Esquadra han ajudat una dona de 34 anys de nacionalitat nigeriana a donar a llum aquest diumenge dins d'un autobús que circulava per l'autopista C-32. Els fets van passar poc abans de les deu de la nit, quan la dona es va posar de part dins de l'autobús en què viatjava, just després del peatge de Sitges.

El conductor del vehicle va aprofitar quan va veure una patrulla de Trànsit a la via, que estava atenent un autobús avariat, per aturar-se i demanar ajuda als agents. Ràpidament, els agents van demanar una ambulància i van demanar el suport d'agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sitges, que van acudir al lloc.

Entre tots van ajudar la dona a donar a llum mentre esperaven que arribés l'ambulància. Es dóna el cas que un dels agents de la comissaria de Sitges havia treballat prèviament al SEM i tenia els coneixements per assistir el part.

Finalment, la dona va donar a llum un nen al maleter de l'autobús, abans que arribés el servei sanitari. La mare i el nounat van ser traslladats en perfecte estat a l'hospital.

stats