SOCIETAT
Societat 04/06/2012

Una parella enterra una dona viva després de ferir-la en un accident a la Xina

Els joves havien estat tota la nit bevent en un karaoke. Per això, en tenir l'accident, van tenir por de les conseqüències i van decidir enterrar la dona

Ara
1 min

BarcelonaDos joves de 25 anys van ser detinguts el 9 de maig acusats d'enterrar viva una dona de 68 anys després de ferir-la en un accident de trànsit, a la província de Zhejiang, a la Xina, segons publica el diari China Daily.

Segons la policia, la parella hauria estat tota la nit bevent en un karaoke. Per això, en tenir l'accident, els joves van tenir por de les conseqüències i van decidir enterrar la dona.

"La dona no estava morta quan la van enterrar", va dir un policia de la ciutat, que va explicar que els metges forenses van descobrir partícules de terra als seus pulmons, fet que indica que encara respirava.

La policia va descobrir un cotxe amb els vidres trencats abandonat en una obra el 31 de maig i poc després es va trobar el cos enterrat al fang d'una dona de 68 anys, a 300 metres del cotxe. Tenint en compte la sang al vehicle, la policia creu que la dona hauria estat enterrada després que li donessin un cop al cotxe el matí del 30 d'abril.

Un testimoni va explicar que havia sentit crits i que va veure com una parella jove ficava la víctima al cotxe i deia que la portarien a l'hospital. En cas que es confirmi que la dona era viva quan la van enterrar, la parella s'enfrontarà a una pena per delicte d'assassinat.

stats