Societat 16/02/2012

Un passatger activa sense motiu el fre d'emergència del tren a Salou i s'han d'evacuar 200 persones

Els viatgers han estat una hora i mitja aturats a un quilòmetre de l'estació

Acn
1 min

BarcelonaUn passatger ha activat sense motiu aquest dijous a la tarda el fre d'emergència del tren entre Tortosa i Barcelona i ha obligat a desallotjar les 200 persones que transportava el comboi a l'alçada de Salou. Segons fonts de la companyia Renfe, el tren ha passat una hora i mitja aturat a un quilòmetre de Salou. Quan el maquinista ha comprovat que no hi havia cap incident i que havia sigut una bretolada ha arrencat de nou, però el tren s'ha tornat a aturar. Després d'estar una hora i mitja aturats, Protecció Civil, Bombers i els Mossos d'Esquadra han començat a evacuar els passatgers fins a l'estació de Salou, on continuaran el seu trajecte per carretera.

El tren no ha funcionat correctament després de l'aturada i ha quedat del tot aturat a un quilòmetre de l'estació de Salou. Segons la companyia, es tracta d'un acte incívic i en principi no es podrà determinar quin dels passatgers ha sigut per atribuir-li la responsabilitat del retard.

Protecció Civil, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra evacuaven cap a les set del vespre els 200 passatgers del tren fins a l'estació de Salou, on la companyia ha habilitat autobusos perquè continuessin el trajecte fins a l'estació de França de Barcelona. El tren havia sortit poc abans de les quatre de la tarda i tenia prevista l'arribada a un quart i mig de set del vespre a Barcelona.

stats