SOCIETAT
Societat 10/06/2011

Un passatger es despulla en ple vol i obliga l'avió a tornar a Barajas

Segons fonts d'Iberia, el passatger va patir un brot psicòtic i va començar a treure's la roba. Quan la tripulació el va recriminar, va agredir-los. Quan van tornar a l'aeroport, la Guàrdia Civil el va desallotjar de l'avió i el va deixar en llibertat

Agències
1 min

MadridUn passatger d'un vol que havia de cobrir el trajecte entre Madrid i la ciutat alemanya de Munic ha provocat un inusual episodi quan s'ha despullat en ple vol i ha començat a agredir la tripulació que li recriminava l'actitud. El vol, amb 110 viatgers a bord, ha hagut de girar cua quan ja s'havia enlairat i ha tornat a Barajas. Allà, la Guardia Civil ha sigut l'encarregada de treure l'exaltat de l'avió. L'home, un alemany de 27 anys, ha quedat en llibertat.

Segons fonts d'Iberia, el passatger ha patit un brot psicòtic després d'haver-se enlairat de Barajas a les 21.15 h. Més d'una hora més tard, a les 22.30 h, l'avió ha tornat a aterrar a l'aeroport madrileny. En aquell moment, el passatger conflictiu s'havia tancat als lavabos de l'aeronau i han sigut agents de la Guàrdia Civil, avisats per la companyia, els que l'han hagut de desallotjar. Tots els passatgers han hagut d'abandonar l'avió, mentre que des de Barajas es gestionava amb les autoritats aèries alemanyes la reobertura de l'aeroport de Munic, que tanca a les nits. Finalment, el vol s'ha tornat a enlairar a les 23.50 h.

stats