Societat 09/01/2011

186 passatgers amb destí Barcelona porten dos dies retinguts a l'aeroport del Caire

El vol no es va enlairar divendres a la nit, com estava previst, per un problema mecànic a l'avió

2 min

El CaireUn grup de 186 passatgers d'un vol amb destí Barcelona de la companyia Air Europa fa dos dies que està retingut a l'aeroport del Caire per un problema mecànic a l'avió. Segons Hèctor Guasch, un dels passatgers afectats, el primer vol havia de sortir divendres a les nou de la nit i es va cancel·lar dues hores abans amb la promesa de col·locar-los en un altre vol dissabte a les quatre de la tarda. "Avui ja estàvem a dintre de l'avió, amb mitja hora de retard, i quan el pilot començava les maniobres per agafar pista se'ns ha comunicat que hi havia un problema a l'avió i que es tornava a cancel·lar el vol", ha lamentat a l'ACN Guasch, que desconeix si aquest diumenge finalment podran volar.

"Fa tres dies que som aquí, a l'aeroport del Caire, i no sabem encara si volarem o no", ha insistit el portaveu d'aquests 186 passatgers afectats, la gran majoria catalans "però amb alguna parella provinent de l'Estat espanyol, Colòmbia i Argentina". "Diuen que són problemes tècnics de l'avió, que vindran enginyers de Barcelona per poder arreglar l'aeronau, però encara no sabem si ens en sortirem", ha comentat Guasch. "A més, ara hi ha molta gent que no vol volar amb aquest avió", ha puntualitzat el passatger, que ha criticat que "fins ara, no s'ha personat ningú d'Air Europa i estem a l'espera de rebre notícies".

"Aquest avió ja ha tingut dos problemes tècnics i es produeix una falta d'enteniment entre els mecànics locals i la tripulació", ha assenyalat Guasch, que ha reconegut que almenys els han sufragat les dues nits d'hotel. "El que passa és que no ens diuen res de l'hora de sortida, ni ens confirmen si ens poden col·locar en un altre avió", ha finalitzat.

stats