La patronal d'oci nocturn retira la denúncia al local de Barcelona que va organitzar un concurs de fel·lacions

El secretari general de Fercasarm, Joaquim Boadas, diu que ha parlat amb la discoteca City Hall i li han dit que van organitzar el concurs "de bona fe i sense saber que la normativa ho prohibia", i que no ho tornaran a fer

La patronal de l'oci Fecasarm retirarà la denúncia presentada davant dels Mossos d'Esquadra contra la discoteca City Hall de Barcelona que organitzava la festa 'The Black Room' en què suposadament s'incloïa un concurs de fel·lacions, un pràctica que es coneix com a 'mamading'.

En declaracions a Europa Press, el secretari general i cap dels serveis jurídics de l'entitat, Joaquim Boadas, ha dit que els responsables del local s'han posat en contacte amb l'entitat per explicar que van organitzar el concurs "de bona fe i sense saber que la normativa ho prohibia".

A més de comprometre's a no tornar a fer aquest tipus de convocatòries, els responsables han subratllat que no tenen relació amb els concursos similars organitzats per diversos locals d'oci a Magaluf (Mallorca), una activitat de la qual "es desvinculen i condemnen".

Segons la publicitat del local, el '1r concurso de mam*das' oferia com a premi 500 euros en metàl·lic, dos vols a Eivissa per a dues persones, i un lot de DVD's de cinema pornogràfic i un consolador.

Boadas ha afegit que la Fecasarm treballarà juntament amb l'associació espanyola d'oci nocturn Spain Nightlife per evitar que aquest tipus d'activitats es repeteixin, i les denunciaran en el cas de detectar-les.