Societat 25/04/2012

Tres vehicles no paguen el peatge de Vallvidrera després de ser identificats pels Mossos

Els insubmisos antipeatge han protagonitzat aquest dimecres a la tarda una nova acció no coordinada que ha afectat tres carrils del peatge de Barcelona a Sant Cugat del Vallès

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaTres vehicles han coincidit aquesta tarda de dimecres a protagonitzar una nova acció de la campanya antipeatges #novullpagar en l'accés als túnels de Vallvidrera que uneixen Barcelona a Sant Cugat del Vallès i han aconseguit superar la barrera un cop els Mossos d'Esquadra els han pres les dades. Els fets han succeït cap a les 18.10 hores, quan un dels vehicles, segons ha explicat un dels testimonis a l'ARA, Marc Ordeig, ha vist com la seva negativa a pagar era seguida pel cotxe d'un altre testimoni, que tornava de la universitat amb un altre acompanyant i que es dirigia a Sant Cugat, i també per un altre vehicle que ha arribat a la taquilla de pagament manual. "Hem decidit que no pagàvem", explica Ordeig.

Els treballadors del peatge, en aquell moment, han avisat a una responsable de Tabasa, que ha prohibit que tinguessin actiu cap mena d'aparell de gravació i que ha intentat que signessin un document conforme haurien superat el peatge sense pagar. Davant la negativa dels insubmisos, la responsable ha remarcat que el peatge era propietat de la Generalitat i ha buscat sense sort un cap del peatge, i els usuaris del peatge han trucat a Emergències i als Mossos d'Esquadra denunciant una detenció il·legal.

Poc abans de les set de la tarda, sempre segons el testimoni d'un dels insubmisos, una patrulla dels Mossos ha arribat al peatge i ha identificat els usuaris, però els ha permès marxar sense pagar superant la barrera en semàfor vermell.

stats