Societat 21/04/2012

40 peatges esquivats en una setmana

La companyia Abertis resta importància a la campanya per no pagar a les autopistes perquè només hi ha "casos aïllats", una quarantena en una setmana, segons l'empresa

Efe
1 min

BarcelonaLa campanya 'No vull pagar' ha aconseguit un èxit molt reduït i només es produeixen "casos aïllats", segons la concessionària Abertis. L'empresa n'ha comptat una quarantena en la darrera setmana, que segons el punt de vista dels portaveus de la companyia són pocs comparats "amb els milers d'usuaris que utilitzen diàriament les autopistes".

Les mateixes fonts mantenen que Abertis "és sensible" a les queixes dels ciutadans, però recorden que "només hi ha peatges allà on ho permet l'administració".

Els conductors que es neguen a pagar els peatges i els seus vehicles "són identificats i després s'aixequen les barreres i se'ls permet seguir el viatge", mai "se'ls reté", ha puntualitzat el portaveu.

En aquests casos, el personal d'Abertis "identifica el vehicle, comunica als Mossos d'Esquadra què ha passat i, amb posterioritat, es tramita una reclamació al ciutadà per via administrativa perquè pagui el degut".

stats